Vanaf 1 juli 2018 is Metalbird trotse partner van Vogelbescherming Nederland. Van elke Metalbird in de tuin of op het balkon gaat een deel van de opbrengst naar de bescherming van vogels. Daarmee ondersteunt Metalbird het werk van Vogelbescherming Nederland en het bereiken van hun doelstellingen.

Vogelbescherming Nederland komt al meer dan een eeuw op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. Dat is hard nodig, want veel vogels hebben het moeilijk. Hun leefgebied verandert en er zijn minder insecten.

Metalbird viert de pracht en verscheidenheid van vogels. Onze unieke ontwerpen vormen een ode aan de merel, de kuifmees en vele andere vogels. Met het logo van de Vogelbescherming op onze uitingen dragen wij uit dat we samen hart hebben voor de Nederlandse natuur. Wij zijn blij en trots dat we echt iets bijdragen aan de bescherming van vogels en hun leefgebied.

Sorteer op
per pagina
 • Metalbird Kievit
  Metalbird Kievit

  Is het geen beauty, deze prachtige kievit? Wij zijn er trots op. Een van de meest kenmerkende weidevogels van ons land. Je herkent 'm aan zijn mooie kuif, zijn zwart en witte kleed en de opvallend brede vleugels. De Kievit heeft…

  € 56,50
 • Metalbird Winterkoning met jongen
  Metalbird Winterkoning met jongen

  Moeder winterkoning zingt een complex liedje voor haar eieren om haar baby's te trainen en te beschermen, zodat ze sterk zullen worden en zullen overleven tot in de volwassenheid. Dit lied dat ze zingt, leert ze hoe ze na het…

  € 43,50
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2020 Little Cister | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel